Фракциите в Кремъл унищожават държавата, заяви шефът на Вагнер Евгений Пригожин.

...
Фракциите в Кремъл унищожават държавата, заяви шефът на Вагнер Евгений Пригожин.
Коментари Харесай

Пригожин: Фракции в Кремъл унижоват Русия

Фракциите в Кремъл унищожават страната, заяви шефът на " Вагнер " Евгений Пригожин. Те се опитвали да всеят разкол сред " Вагнер " и чеченците на Кадиров, само че тези разногласия в действителност от дълго време били решени. Техните интриги до толкоз са се засилили, че съветският президент Владимир Путин е трябвало да ги смъмри по време на съвещанието на националния Съвет за сигурност, сподели още Пригожин.

Пригожин не посочи кои са тези фракции, само че назова " Кремълските кули ", а от думите му стана ясно, че тя е в действителност една. " Тя продължава с опитите си да сее раздори и ще си заплати скъпо ", съобщи " готвачът на Путин ". Кремъл не разяснява забележките му, само че от дълго време се знае, че главен обект на офанзива от страна на " Вагнер " са министъра на защитата Сергей Шойгу и началника на генералния щаб Валерий Герасимов

Шефът на " Вагнер " въпреки всичко призна, че има напрежение по оста " Вагнер " - чеченци. Критиките от Кадиров той разяснява по този начин: „ Ясно е, че направените изказвания бяха по-скоро провокативни, целящи да ми навредят и да ме сплашат ". Той също по този начин съобщи, че всяко опълчване сред специфичните сили на чеченския водач Рамзан Кадиров и „ Вагнер " ще докара до съществено клане, само че няма подозрение кой ще победи.

Пригожин съобщи, че би пратил Вагнер да защищава Белгородска област, по която единствено през вчерашния ден бяха изстреляни 500 украински снаряда. „ Единственото, което ще желаяме, са муниции, с цел да не останем, както споделяме у нас, с оголени задни елементи в студа “, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР